Αποστολές

Ο Marathos στέλνει:

ΒΕΛΓΙΟ (BE), ΓΑΛΛΙΑ (FR), ΓΕΡΜΑΝΙΑ (DE), ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (GB), ΙΤΑΛΙΑ (IT), ΚΥΠΡΟΣ (CY), ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (LU), ΜΟΝΑΚΟ (MC), ΟΛΛΑΝΔΙΑ (NL), ΑΥΣΤΡΙΑ (AT), ΔΑΝΙΑ (DK), ΕΣΘΟΝΙΑ (EU), ΙΡΛΑΝΔΙΑ (IE), ΙΣΠΑΝΙΑ (ES), ΚΡΟΑΤΙΑ (HR), ΛΕΤΤΟΝΙΑ (LV), ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (LT), ΜΑΛΤΑ (MT), ΟΥΓΓΑΡΙΑ (HU), ΠΟΛΩΝΙΑ (PL), ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (PT), ΡΟΥΜΑΝΙΑ (RO), ΣΛΟΒΑΚΙΑ (SK), ΣΛΟΒΕΝΙΑ (SI), ΣΟΥΗΔΙΑ (SE), ΤΣΕΧΙΑ (CZ), ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (FI), ΕΛΒΕΤΙΑ (CH), ΙΣΛΑΝΔΙΑ (IS), ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (LI), ΝΟΡΒΗΓΙΑ (NO).

aboutus-1.jpg

Για χώρες που δεν είναι στην λίστα:

Για διανομές εκτός λίστας, μπορείτε να υποβάλλετε μία αίτηση, ερχόμενοι σε επικοινωνία με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω της ενότητας 'Επικοινωνίας' μας.

Ανάλογα με την νομοθεσία κάθε χώρας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να προκύψουν φόροι ή τέλη, περιορισμοί στην πώληση ορισμένων προϊόντων ή ακόμα και πώληση κάποιων προϊόντων που δεν επιτρέπονται καθόλου. Θα λάβετε ενημέρωση μέσω email σε περίπτωση που προκύψει τέτοιο πρόβλημα.

Τα πακέτα μας φτάνουν με διανομή της επόμενης μέρας στους περισσότερους προορισμούς σε 24 χώρες, σε πακέτα που εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα των προϊόντων για έως και δύο ημέρες. Έχουμε ερευνήσει λεπτομερώς τα υλικά συσκευασίας του πακέτου και τις παγοκύστες που χρειάζονται για να φτάσουν φρέσκα στην πόρτα σας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. καθυστέρηση μεταφορέα, απεργία κ.τ.λ.) το πακέτο φτάσει σε περισσότερο από 48 ώρες από την ημερομηνία αποστολής παρακαλούμε μην καταναλώσετε τα υλικά και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας το αντικαταστήσουμε ή να σας στείλουμε ένα κουπόνι δώρου. Τα δέματα παραδίδονται την επόμενη ημέρα, μεταξύ 9.,00 πμ-5.00 μμ. από Τρίτη έως Παρασκευή. Για εναλλακτικούς τρόπους διανομής (π.χ. να το αφήσουμε σε γείτονα, να το αφήσουμε σε ένα ασφαλές μέρος κ.τ.λ), παρακαλούμε συμβουλέψτε μας στην ενότητα των σχολίων κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή μέσω email στο info@marathos.com.gr